“الیاس هیوه چی”فرماندار در معیت “اسمعیل آرخی”بخشدار مرکزی،”جواد محمدی راد”بخشدار وشمگیر،سرهنگ کاظمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه و نظری مدیر آموزش و پرورش شهرستان آق قلا از دبستان هدف روستای آق زبیر و دبیرستان دخترانه حضرت آمنه روستای اوچ تپه بخش مرکزی این شهرستان در راستای اجرای برنامه های طرح هجرت 3 بازدید بعمل آوردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان آق قلا،”الیاس هیوه چی” از زحمات نیروهای بسیجی شهرستان از خواهران و برادران در تمام عرصه ها به ویژه عرصه سازندگی تقدیر و تشکر نمود.
وی در گفتگو با واحد مرکزی خبر صدا و سیمای گلستان با بیان اینکه در اجرای طرح هجرت 3 در شهرستان آق قلا، 200نفر شرکت دارند اظهار داشت: این طرح در 20 آموزشگاه شهرستان که نیاز به بازسازی، مرمت و تعمیر دارد اجرا می شود.
رئیس ستاد طرح هجرت شهرستان آق قلا تصریح کرد: در کنار برگزاری این طرح برنامه های فرهنگی از جمله برگزاری حلقه های بصیرتی، اجرای مسابقات فرهنگی و برگزاری کلاسهای دینی در دستور کار قرار دارد.این طرح با همکاری سپاه شهرستان در سطح مدارس در حال برگزاری است و امیدواریم اجرای طرح منشا خیر و برکات برای شهرستان باشد.
بهسازی، رنگ آمیزی و فضا آرایی مدارس از مهمترین برنامه های طرح هجرت ۳ در شهرستان است.